Wat is de DNS informatie van LuckySoft Hosting?

Hieronder de nameservers van LuckySoft Hosting. U kunt deze gegevens gebruiken als u zelf een nieuw domeinnaam aanvraagt of een bestaande wilt verhuizen.

Vraag eerst even welke u moet gaan gebruiken, dit is namelijk afhankelijk van de server waar uw website op staat.

Server 1
Name Server 1      ns1.luckysoftserver.nl 83.172.140.57
Name Server 2      ns2.luckysoftserver.nl 83.172.141.57

Server 2
Name Server 1 ns1.luckysoftserver2.nl 83.172.144.43
Name Server 2 ns2.luckysoftserver2.nl 83.172.145.43
  • 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website bij een verhuizing beschikbaar blijft voor mijn bezoekers?

Indien u tevens een hostingpakket voor uw website bij ons aanvraagt, krijgt u van ons na het...

Wat is DNS synchronisatie?

De server voorziet in de vertaling van een domeinnaam in een numeriek adres (ip adres) dat een...