Wat is dataverkeer?

Dataverkeer bestaat uit het aantal MB's ( of kb/ bytes/ etc.) dat wordt verbruikt door bezoekers van uw site, het downloaden van een bestand, het versturen van e-mail en al het overige internet verkeer. Uw account verschaft u een beperkt aantal GB's dataverkeer per maand en is afhankelijk van het door u gekozen pakket.

U kunt d.m.v. uw statistieken server een indruk krijgen van de hoeveelheid dataverkeer uw website genereert. Dit is echter een ruwe indruk, want het betreft verkeer vanaf de server en niet naar de server toe. FTP- en email verkeer worden daar tevens niet in opgenomen (de statistieken server analyseert tenslotte de website cq webserver logfiles).